Verfijn je keuze
Aromatic white - Oosterse keuken
Oosters eten staat gelijk aan vele uitgesproken kruiden. Hierbij laat je zware wijnen best links liggen. Zo lang het gerecht niet te pittig is, zijn witte wijnen met hogere zuren over het algemeen de beste combi’s. Ook wijnen met een aromatisch karakter kunnen de aanwezige kruidigheid zeker de baas.
- Chevallier-Bernard Vignerons 'Roussette de Savoie' Altesse 2023 Frankrijk|SavoieDeze Altesse, ook wel Roussette genoemd, van de Vigneron de l'année in de Guide Hachette 2021 is gevinifeerd om te behagen. Hij combineert de spanning en fraicheur van Alpenwijn met de rijpheid van de druif. In de neus vinden we florale toetsen, kruidigheid, honingbloesems en verse amandelen. Het minerale karakter wordt verdergezet in de mond maar krijgt tegengewicht van de densiteit van het fruit. Topklasse! Meer informatie >Prijs € 14,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 12,95