Verfijn je keuze
Rich white - Altesse - Oosterse keuken
Oosters eten staat gelijk aan vele uitgesproken kruiden. Hierbij laat je zware wijnen best links liggen. Zo lang het gerecht niet te pittig is, zijn witte wijnen met hogere zuren over het algemeen de beste combi’s. Ook wijnen met een aromatisch karakter kunnen de aanwezige kruidigheid zeker de baas.
- Chevallier-Bernard Vignerons 'Marestel' Altesse 2020 Frankrijk|Savoie|Roussette de SavoieDeze Altesse, ook wel Roussette genoemd, van de Vigneron de l'année in de Guide Hachette 2021 komt van de steilste, meest marginale percelen van Jongieux, de Cru Marestel. Hij combineert de spanning en fraicheur van Alpenwijn met de rijpheid van druif en terroir. In de neus vinden we florale toetsen en kruidigheid. Dat wordt verdergezet in de mond maar krijgt tegengewicht van dens fruit. Topklasse! Meer informatie >Prijs € 22,95 Member prijs Bespaar € 3,00 € 19,95