Verfijn je keuze

Smooth red - Rundsvlees

Met rundvlees kan je veel wijnen combineren. Het antwoord op de vraag “Hoe maak je het vlees klaar?” geeft de doorslag tot de juiste keuze in wine pairing. Warme gerechten met rundvlees, zoals bijvoorbeeld een gebakken entrecôte of runderlappen, hebben een rode wijn nodig met ietwat meer tannine. Koude gerechten gaan dan weer beter samen met een lichtere rode wijn, maar soms past zelfs een kruidige rosé of moezelwijn mooi bij lichte rundvlees gerechten.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Een blend van 50% Mondeuse en 50% Merlot waar de eerste voor de elegante florale aroma's en fraicheur zorgt en de tweede voor de body en structuur. Aroma's van violetjes, frambozen, kersen en cassis. De houtopvoeding gaf wat extra rondeur aan de wijn maar verwacht hier zeker geen geijkte smaken. Je krijgt hier rijk fruit en een soepele structuur met stevige body maar zonder aan elegantie te verliezen. Meer informatie >
    Prijs € 24,95 Member prijs Bespaar € 3,00 € 21,95
  2. Domaine Mouton 'La Grande Berge' Givry Premier Cru 2020 Frankrijk|Bourgogne|Côte Chalonnaise
    De Givry 1er Cru “La Grande Berge” is afkomstig van een wijngaard gelegen op 230 meter hoogte. Deze wijn, gemaakt van 100% Pinot Noir, levert een prachtig evenwicht tussen fruitige nuances en een intens karakter, dat voortkomt uit de zorgvuldige houtrijping. Een zeer toegankelijke wijn, perfect om te genieten op een koude winteravond, maar ook een verfrissende keuze is op zwoele zomeravonden. Meer informatie >
    Prijs € 47,00 Member prijs Bespaar € 5,00 € 42,00
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©