Verfijn je keuze
Sparkling - Demi - Schelp- en schaaldieren
De heerlijke ziltige smaak van oesters of zoetige indruk van kreeft verdienen mooie, minerale wijnen. De eerste wijnen waar vaak aan gedacht worden zijn Chablis, Champagne of Muscadet, maar er zijn zoveel meer opties. Zeker als we cool climate denken! Zo mogen we ook de Belgische toppers niet vergeten. De heerlijke frisheid en fijne minerale ondertoon van witte Belgische wijnen, proeven alsof ze gemaakt zijn om te combineren met schelp- en schaaldieren.
- Champagne Marie Demets 'Tradition' Brut HALF NV Frankrijk|Champagne|Côte des BarMet veel plezier verwelkomen we dit nieuw champagnehuis uit Côtes des Bar, de meest zuidelijke champagne regio. Deze grenst aan het Noorden van Bourgogne en dan denken we uiteraard aan Pinot Noir! Deze champagne is een Blanc de Noirs op zijn best! Crispy rood fruit in de neus met een lichte hint van toast. Boordevol fraÎcheur in de mond en een knappe structuur in de afdronk. En wat een mooi en subtiel label! Meer informatie >Prijs € 20,95 Member prijs Bespaar € 1,50 € 19,45
- half bottleChampagne Henri Giraud MV2017 Millésimé 'Grand Cru' DEMI NV Frankrijk|Champagne|AÿChampagne kan groots zijn! Deze Multi Vintage haalt zijn kracht uit krokant 2017 Pinot Noir fruit. De neus is intens met tijm, rijpe peer en gedroogde bloemen gecomplementeerd met een vleugje peper en cacao. De opvoeding in barriques en de lange sur lattes periode zorgen voor aroma’s van toast en brioche. Het mondgevoel is luxueus. Dens fruit, zinderende spanning, lengte, complexiteit. Hij heeft het allemaal! Meer informatie >Prijs € 125,00 Member prijs Bespaar € 13,00 € 112,00