Verfijn je keuze

White - Maritiem - Gastronomisch diner - Witte vis

Witvissen zijn vaak magere vissen. Denk hierbij aan kabeljauw, tong of dorade. Qua smaak zijn ze licht en fris, daarom vragen ze om wijnen met meer frisse zuren zoals een Sauvignon Blanc uit Touraine of een Chardonnay zonder te veel hout. Het is belangrijk om te kijken naar hoe je een witvis bereidt. Een vis die wordt gebakken in veel boter vraagt natuurlijk om meer rondeur dan een vis die “en papillotte” klaar wordt gemaakt. In beide gevallen zijn er cool climate wijnen die matchen!

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. Dit is de signatuurwijn van Domaine de Bel Air: "L'assemblage de terroirs". Hier zorgen de verschillende bodems voor een zeer fijne en minerale stijl. De heerlijk intense exotische aroma's van onder andere mango en ananas geven onmiddellijk zin om de wijn te proeven. In de mond een frisse aanzet, knappe zuren, medium body en een geweldige finale! Meer informatie >
    Prijs € 19,00 Member prijs Bespaar € 2,05 € 16,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©