Verfijn je keuze
White - Rich white - Onze wijnen - Kalfsvlees
Karakter is één van de belangrijkste dingen waarop je moet letten tijdens het combineren van wijn en kalfsvlees. De lekkerste combinatie krijg je als dit overeenkomt met elkaar. Met kalfsvlees kun je veel kanten op qua bereiding. Denk maar aan een vitello tonnato, wat een licht karakter heeft, en een frisse witte wijn goed bij past. Een stoofgerecht is stevig en vraagt om een fijne rode wijn. Bij kalfsvlees kun je dan ook wit, rosé of rode wijn serveren, zolang het karakter maar overeenkomt.
- Domaine Vincent Prunier Bourgogne Chardonnay 2021 Frankrijk|Bourgogne|Côtes de BeauneEen heldere witte wijn met een levendige, gouden kleur. De aroma's van peer, fruit en bloemen worden subtiel vergezeld door een hint van eikenhout. Op het gehemelte ontvouwt zich een zachte en fruitige smaak, typerend voor Chardonnay met een aanwezige houttoets. De afdronk is langdurig en bevredigend. Een harmonieuze dans van aroma's en smaken die elegant eindigt. Meer informatie >Prijs € 21,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 19,95