Verfijn je keuze

Fruity red - Biodynamisch - Pasta

Bij het zoeken naar de beste wijn voor pasta, kijken we naar de pastasauzen. Er zijn 101 verschillende soorten sauzen, dus ook evenveel verschillende combinaties. In de meeste gevallen kan je kijken van waar in Italië de saus vandaan komt en welke wijn daar in de regio gemaakt wordt. Heel vaak past de wijn dan goed. Het gezegde luidt niet voor niets: “If it grows together, it goes together”.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. best seller
    Blaufränkisch op kalkbodem is heerlijk. De Vom Kalk wijn heeft een mooie, donkerrobijnrode kleur. Krieken en braambessen springen uit het glas en worden ondersteund door een zekere kruidigheid, zonder dominantie. Deze wijn is karakteristiek maar toch zeer toegankelijk en kan met zijn fraîcheur, structuur en gewicht ook vele gerechten aan. Gastronomisch erg aantrekkelijk en ruim inzetbaar. Meer informatie >
    Prijs € 15,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 13,95
  2. Veel frivool fruit en plezier in het glas! Dat brengt deze rijpe Cabernet Franc uit de Bourgeuil. Hier geen duffe, stroeve wijn. Krokant rood en zwart klein fruit zoals zwarte kersen en veenbessen maar ook die typische paprikageur. In de mond heel veel fraîcheur en een lichtvoetigheid die aantrekt met rode bessen en kruidigheid. Zachte tannines en de typische kruidigheid maken deze wijn af. Meer informatie >
    Prijs € 21,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 19,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©