Verfijn je keuze

Fruity red - Biologisch - Kalfsvlees

Karakter is één van de belangrijkste dingen waarop je moet letten tijdens het combineren van wijn en kalfsvlees. De lekkerste combinatie krijg je als dit overeenkomt met elkaar. Met kalfsvlees kun je veel kanten op qua bereiding. Denk maar aan een vitello tonnato, wat een licht karakter heeft, en een frisse witte wijn goed bij past. Een stoofgerecht is stevig en vraagt om een fijne rode wijn. Bij kalfsvlees kun je dan ook wit, rosé of rode wijn serveren, zolang het karakter maar overeenkomt.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Frühburgunder is verwant met de Duitse Pinot Noir (Spätburgunder) en de naam verklapt het al, deze is vroeger rijp. Dat geeft een frissere en lichtere stijl dan een doorsnee Pinot Noir. Levendige aangename zuren nemen hier het voortouw. Zwarte bes, groen paprika en fijne cedertoetsen maken het geheel af. Soepel en speels, schenk dat glas maar vol! Meer informatie >
    Prijs € 15,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 13,95
  2. Frühburgunder is verwant met de Duitse Pinot Noir (Spätburgunder) en de naam verklapt het al, deze is vroeger rijp. Dat geeft een frissere en lichtere stijl dan een doorsnee Pinot Noir. Levendige aangename zuren nemen hier het voortouw. Zwarte bes, groen paprika en fijne cedertoetsen maken het geheel af. Soepel en speels, schenk dat glas maar vol! Meer informatie >
    Prijs € 15,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 13,95
  3. best seller
    Dit is een schoolvoorbeeld van Pinot Noir! Aroma's van frisse frambozen, rode kers en lichte cassis in de neus. De houtrijping brengt de zuren mooi in balans en zorgt voor een elegante lange finish. Een complexe Pinot Noir met kracht, fraîcheur en boordevol rood fruit. Giet hem gerust even in een karaf een half uurtje op voorhand, en dan genieten maar! Meer informatie >
    Prijs € 20,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 18,95
    Niet meer in voorraad
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©