Verfijn je keuze

Fruity red - Continentaal - Rundsvlees

Met rundvlees kan je veel wijnen combineren. Het antwoord op de vraag “Hoe maak je het vlees klaar?” geeft de doorslag tot de juiste keuze in wine pairing. Warme gerechten met rundvlees, zoals bijvoorbeeld een gebakken entrecôte of runderlappen, hebben een rode wijn nodig met ietwat meer tannine. Koude gerechten gaan dan weer beter samen met een lichtere rode wijn, maar soms past zelfs een kruidige rosé of moezelwijn mooi bij lichte rundvlees gerechten.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Florale aroma's en frisse rode kersen, alsook pruimen en een kruidigheid afkomstig van de druif én het hout. Krachtige maar fijne tannines en een goede aciditeit die een groot bewaarpotentieel insinueren. De uiterst lage opbrengst garandeert een geconcentreerd en rijk aroma. Uniek voor deze kleine appellatie is de weinige neerslag die hier valt. Dit voorkomt de nachtelijke vorst die de rest van de streek plaagt. Meer informatie >
    Prijs € 18,95 Member prijs Bespaar € 1,00 € 17,95
  2. Azienda Agricola Carlone Davide Vespolina 2021 Italië|Alto Piemonte|Colline Novaresi
    Een delicaat boeket van rood fruit, kruidnagel en gember afgerond met wat floraliteit. In de mond strak en fris maar met een kruidige en lange afdronk. Genetisch blijkt Vespolina verwant te zijn aan Nebbiolo en dit merk je echt wel in het glas. Ondanks dat de wijn volledig in inox werd opgevoed een rijk en kruidig geheel dat nog enkele jaren kan rijpen. Meer informatie >
    Prijs € 20,95 Member prijs Bespaar € 3,00 € 17,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©