Verfijn je keuze

Gastronomisch diner - Pasta

Bij het zoeken naar de beste wijn voor pasta, kijken we naar de pastasauzen. Er zijn 101 verschillende soorten sauzen, dus ook evenveel verschillende combinaties. In de meeste gevallen kan je kijken van waar in Italië de saus vandaan komt en welke wijn daar in de regio gemaakt wordt. Heel vaak past de wijn dan goed. Het gezegde luidt niet voor niets: “If it grows together, it goes together”.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Deze witte wijn uit een regio die vooral bekend staat om haar rode wijnen, wordt gemaakt van 100% Albillo. Deze autochtone witte druif werd vroeger vooral in kleine hoeveelheden toegevoegd aan de rode wijnen. De kleur is intens met goudgele reflecties. In de neus tropisch fruit en witte bloempjes. Op het pallet is er een mooi evenwicht tussen gul fruit en kruidigheid. De afdronk is expressief en erg lang. Meer informatie >
    Prijs € 29,95 Member prijs Bespaar € 3,00 € 26,95
  2. Sauvignon Blanc voelt zich erg goed in Steiermark, een opkomende regio voor deze variëteit. Hannes Sabathi laat in zijn basiscuvée, een Steirische Klassik (STK), zien welk potentieel Sauvignon Blanc heeft in deze regio. Een uitgesproken boeket van wit steenfruit, groene appel en citrus. In de mond precies rijp fruit en veel fraîcheur. Deze wijn is erg genereus en kan veel paletten bekoren. Meer informatie >
    Prijs € 34,00 Member prijs Bespaar € 5,05 € 28,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©