Hárslevelü en Furmint vormen het gedroomde Tokaj koppel. Waar Furmint structuur en focus aan de wijn geeft, zorgt Hárslevelü voor florale toetsen en iets lieflijks. Een perfect huwelijk dus. Aroma's van groene appel, kweepeer, citrus en hazelnoot. Een zuivere evenwichtige wijn, met strakke zuren, gul fruit en minerale toetsen. Het tikkeltje restsuiker rond het geheel af en past perfect bij een pittig gerecht. Meer informatie >
Hárslevelü en Furmint vormen het gedroomde Tokaj koppel. Waar Furmint structuur en focus aan de wijn geeft, zorgt Hárslevelü voor florale toetsen. In de neus een intens tropisch bouquet met hints van kweepeer en hazelnoot. Een zuivere evenwichtige wijn, met ondersteunende zuren, gul fruit en minerale toetsen. Het tikkeltje restsuiker rond het geheel af en past perfect bij een pittig gerecht. Meer informatie >
Deze wijn heeft zijn zoetheid te danken aan de suikers die overblijven na de fermentatie van de door edelrot aangetaste druiven. In de neus exotisch fruit zoals ananas, rozijnen en honing. De wijn is erg complex en rijk met een olie-achtige textuur en een verfijnd evenwicht tussen kracht en exuberant fruit enerzijds en viriliteit anderzijds. Bewaren! Meer informatie >
Rijpe perzik en frisse citrus palmen de neus in. Een aardse toets is ook merkbaar. We proeven een erg sappige wijn met een vlezig mondgevoel zoals wanneer je in een perzik bijt. Deze boeiende inheemse druif schenkt ons een originele wijn met uitbundige smaken van perzik en citrus en een ziltige mineraliteit die je doet snakken naar méér. Het tikje restsuiker maakt deze cuvée onweerstaanbaar. Meer informatie >
Verfijnde wijn met een strakke balans tussen frisheid en complexiteit. In het glas komen aroma's naar voren van groene appel, citrus en subtiele houttonen. De smaak is vol maar elegant, met een mooie textuur ondersteund door levendige zuren, wat zorgt voor een fris mondgevoel en een lange, aanhoudende afdronk. Een verfijnde Tokaj Furmint die de puurheid en diepte van het terroir weerspiegelt. Meer informatie >
Aszú behoort tot het culturele en gastronomische erfgoed van Hongarije. Deze intense wijn van door botrytis aangetaste druifjes, wordt enkel gemaakt wanneer alle parameters kloppen. Een boeket van honing, abrikozenjam en vanille uit Madagascar. Hoge zuren geven tegengewicht aan de hoge dosis restsuiker. Veel concentratie, een perfecte balans en een lange afdronk garanderen een prachtig verouderingspotentieel. Meer informatie >