Verfijn je keuze

White - Crisp white - Witte vis

Witvissen zijn vaak magere vissen. Denk hierbij aan kabeljauw, tong of dorade. Qua smaak zijn ze licht en fris, daarom vragen ze om wijnen met meer frisse zuren zoals een Sauvignon Blanc uit Touraine of een Chardonnay zonder te veel hout. Het is belangrijk om te kijken naar hoe je een witvis bereidt. Een vis die wordt gebakken in veel boter vraagt natuurlijk om meer rondeur dan een vis die “en papillotte” klaar wordt gemaakt. In beide gevallen zijn er cool climate wijnen die matchen!

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. Een Weissburgunder met densiteit en spanning uit het meest zuidelijke gebied van de Valle Isarco. Aroma's van rijpe boomgaardfruit met afwisselend florale toetsen van vooral kamille en witte bloesems. Rond, genereus en zelfs cremeus maar met een acide ruggengraat die verfijning en lengste aan de wijn geeft. De zanderige mergelgrond geeft het geheel nog een mineraal tintje. Meer informatie >
    Prijs € 20,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 18,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©