Verfijn je keuze
Aromatic white - Gegrilde vis
De vuistregel dat bij vis alleen maar witte wijn hoort, gooien we overboord bij gegrilde vissen. Gegrilde vissen kunnen fantastisch gecombineerd worden met soepele rode wijnen zonder te veel tannine, zoals een Gamay. Toch liever een witte wijn? Kies dan voor een volle witte of een rijke stijl rosé. Wil je het echt spannend maken, ga voor orange wine! De ietwat bittere afdronk kan een extra boost geven aan de grill smaak.
- Weingut Ebner 'Südtiroler Eisacktaler' Kerner Italië|Alto AdigeStralend strogeel. Expressieve neus met een weelderig boeket van witte en gele bloemen, doet denken aan kamille en paardenbloem, met een subtiele hint van perzik op de achtergrond. In de mond fris en sappig, een prachtig samenspel van delicate fruitzoetheid en levendige zuren. Verleidelijke structuur met een mineraal, licht ziltig en energiek einde. Meer informatie >Prijs € 23,50 Member prijs Bespaar € 2,00 € 21,50