Verfijn je keuze

Rode Wijn - Barbera - Rundsvlees

Met rundvlees kan je veel wijnen combineren. Het antwoord op de vraag “Hoe maak je het vlees klaar?” geeft de doorslag tot de juiste keuze in wine pairing. Warme gerechten met rundvlees, zoals bijvoorbeeld een gebakken entrecôte of runderlappen, hebben een rode wijn nodig met ietwat meer tannine. Koude gerechten gaan dan weer beter samen met een lichtere rode wijn, maar soms past zelfs een kruidige rosé of moezelwijn mooi bij lichte rundvlees gerechten.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. Dé twee meest typerende druiven uit Piemonte in een elegante en diepgaande blend. Nebbiolo speelt, hoewel slechts de helft van de blend, de eerste viool. De gekende fraîcheur en tannines herkennen we direct en de Barbera vult alles moeiteloos aan. Een harmonisch duet dat lang blijft nazinderen en, ondanks de kleine prijs, met de jaren nog mooier zal gaan klinken. Meer informatie >
    Prijs € 14,95 Member prijs Bespaar € 1,00 € 13,95
    Binnenkort opnieuw beschikbaar
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©