Verfijn je keuze

Marsanne - Biologisch - Kalfsvlees

Karakter is één van de belangrijkste dingen waarop je moet letten tijdens het combineren van wijn en kalfsvlees. De lekkerste combinatie krijg je als dit overeenkomt met elkaar. Met kalfsvlees kun je veel kanten op qua bereiding. Denk maar aan een vitello tonnato, wat een licht karakter heeft, en een frisse witte wijn goed bij past. Een stoofgerecht is stevig en vraagt om een fijne rode wijn. Bij kalfsvlees kun je dan ook wit, rosé of rode wijn serveren, zolang het karakter maar overeenkomt.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. We ontmoetten wijnmakers Jonas en Brian in het voorjaar 2023 en het was meteen raak. Het eerste wat we proefden was Marsanne uit magnum fles. Jawel, de druif die we uit de Rhône regio kennen. Nootachtige, geroosterde aroma's met toetsen van perzik. Rond en vol in de mond met zeer mooie zuren op de achtergrond. Laat je hem 5 jaar liggen dan evolueert hij naar honing toetsen. Wat een fenomenale wijn!

    Meer informatie >
    Prijs € 150,00 Member prijs Bespaar € 10,00 € 140,00
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©