Verfijn je keuze
Mediterraan - Rundsvlees
Met rundvlees kan je veel wijnen combineren. Het antwoord op de vraag “Hoe maak je het vlees klaar?” geeft de doorslag tot de juiste keuze in wine pairing. Warme gerechten met rundvlees, zoals bijvoorbeeld een gebakken entrecôte of runderlappen, hebben een rode wijn nodig met ietwat meer tannine. Koude gerechten gaan dan weer beter samen met een lichtere rode wijn, maar soms past zelfs een kruidige rosé of moezelwijn mooi bij lichte rundvlees gerechten.
- Cascina di Mela 'Parin' Langhe Rosso 2021 Italië|PiemonteDé twee meest typerende druiven uit Piemonte in een elegante en diepgaande blend. Nebbiolo speelt, hoewel slechts de helft van de blend, de eerste viool. De gekende fraîcheur en tannines herkennen we direct en de Barbera vult alles moeiteloos aan. Een harmonisch duet dat lang blijft nazinderen en, ondanks de kleine prijs, met de jaren nog mooier zal gaan klinken. Meer informatie >Prijs € 14,95 Member prijs Bespaar € 1,00 € 13,95
- newVinos del Atlántico 'Atlántida' Tintilla 2020 Spanje|JerezDeze wijn schittert met een diepe, donkere kleur en een sappig karakter. De frisse zuren brengen levendigheid, met verleidelijke tonen van framboos en kers die de smaakpapillen prikkelen. Kruidige hints van rozemarijn en salie voegen een interessante laag toe, terwijl een stenige mineraliteit en een vleugje rooibos de complexiteit versterken. Meer informatie >Prijs € 29,95 Member prijs Bespaar € 1,00 € 28,95