Verfijn je keuze

White - Aromatic white - Witte vis

Witvissen zijn vaak magere vissen. Denk hierbij aan kabeljauw, tong of dorade. Qua smaak zijn ze licht en fris, daarom vragen ze om wijnen met meer frisse zuren zoals een Sauvignon Blanc uit Touraine of een Chardonnay zonder te veel hout. Het is belangrijk om te kijken naar hoe je een witvis bereidt. Een vis die wordt gebakken in veel boter vraagt natuurlijk om meer rondeur dan een vis die “en papillotte” klaar wordt gemaakt. In beide gevallen zijn er cool climate wijnen die matchen!

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. De familie Hulst weet deze veeleisende druif meesterlijk te vinifiëren. De oude ranken halen voedingsstoffen diep uit de bodem. Bij het openen van de fles komt een rijk bouquet vrij van wit fruit, citrus en bloesem, met hints van verse munt en kalk. De smaak is fris en droog, met tonen van rijpe peer en groene appel, aangevuld met zachte zuren. Een van de meest geliefde wijnen van De Apostelhoeve! Meer informatie >
    Prijs € 20,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 18,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©