Verfijn je keuze

White - Continentaal - Oosterse keuken

Oosters eten staat gelijk aan vele uitgesproken kruiden. Hierbij laat je zware wijnen best links liggen. Zo lang het gerecht niet te pittig is, zijn witte wijnen met hogere zuren over het algemeen de beste combi’s. Ook wijnen met een aromatisch karakter kunnen de aanwezige kruidigheid zeker de baas.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. new
    Oostenrijk, Kamptal én Grüner Veltliner op z'n best: licht, aromatisch, swingend en prikkelend. Het aromaprofiel is typisch met gele appel, groene peer, kruidigheid en citrus zeste. Het mondgevoel is pittig en lichtvoetig zonder stil te vallen. Verwacht geen moeilijke of elitaire muziek maar eerder deuntjes van het type waar je blij van wordt. Hij neemt je mee, dansend de zwoele zomer in. Meer informatie >
    Prijs € 13,95 Member prijs Bespaar € 1,00 € 12,95
  2. new
    Dit is een typische Grüner Veltliner uit de licht golvende vallei van Langenlois. We onderscheiden fruitaroma's van sinaasappel en groene appel omkaderd door een pittige kruidigheid wat resulteert in een erg vitale en levendige neus. Die zet zich door in het pallet met frivole fruitigheid en een aantrekkelijke lichtvoetigheid. Een frisse passe-partout Grüner Veltliner. Meer informatie >
    Prijs € 17,95 Member prijs Bespaar € 1,00 € 16,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©