Verfijn je keuze

White - Crisp white - Onze wijnen - Oosterse keuken

Oosters eten staat gelijk aan vele uitgesproken kruiden. Hierbij laat je zware wijnen best links liggen. Zo lang het gerecht niet te pittig is, zijn witte wijnen met hogere zuren over het algemeen de beste combi’s. Ook wijnen met een aromatisch karakter kunnen de aanwezige kruidigheid zeker de baas.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Dit is een typische Grüner Veltliner uit de licht golvende vallei van Langenlois. We onderscheiden fruitaroma's van sinaasappel en groene appel omkaderd door een pittige kruidigheid wat resulteert in een erg vitale en levendige neus. Die zet zich door in het pallet met frivole fruitigheid en een aantrekkelijke lichtvoetigheid. Een frisse passe-partout Grüner Veltliner. Meer informatie >
    Prijs € 16,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 14,95
  2. Een rasechte Grüner Veltliner vol drinkplezier. Pittige, kruidige neus met witte peper en groene toetsen, wat delicaat geel fruit en een hint van rozijnen. Ook in de mond de nodige kruidigheid en geel fruit ondersteund door sappige citrustoetsen. De verfrissende zuren en de kruidigheid maken deze Kamptaler tot een charmeur die elke liefhebber van Oostenrijkse pracht kan bekoren. Meer informatie >
    Prijs € 20,95 Member prijs Bespaar € 4,00 € 16,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©