Verfijn je keuze

White - Gegrilde vis

De vuistregel dat bij vis alleen maar witte wijn hoort, gooien we overboord bij gegrilde vissen. Gegrilde vissen kunnen fantastisch gecombineerd worden met soepele rode wijnen zonder te veel tannine, zoals een Gamay. Toch liever een witte wijn? Kies dan voor een volle witte of een rijke stijl rosé. Wil je het echt spannend maken, ga voor orange wine! De ietwat bittere afdronk kan een extra boost geven aan de grill smaak.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. In het glas een licht gouden kleur met een fijne groene schittering. Citrus en steenfruit domineren de neus met een duidelijke mineraliteit van de kalkbodem waarop de stokken geplant staan. Door deze Chardonnay wat langer op zijn lies te laten krijgt de wijn een cremeux en breed karakter. Ook de citrustoetsen en ziltige mineraliteit komen terug. Dat geeft hem een mooie textuur en spanning in de afdronk. Meer informatie >
    Prijs € 17,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 15,95
  2. Prachtige Chardonnay met een heldere, goudgele kleur. Het bouquet biedt een harmonieuze mix van rijpe perzik, sappige appel en subtiele vanilletonen van het eikenhout. Op de tong is de wijn vol en romig, met een perfecte balans tussen fruitige levendigheid en zachte boterachtige nuances. Noten van tropisch fruit, geroosterde amandelen en een vleugje kruidigheid komen samen in een lange, elegante afdronk. Meer informatie >
    Prijs € 25,95 Member prijs € 25,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©