Verfijn je keuze

Powerful red - Continentaal - Rundsvlees

Met rundvlees kan je veel wijnen combineren. Het antwoord op de vraag “Hoe maak je het vlees klaar?” geeft de doorslag tot de juiste keuze in wine pairing. Warme gerechten met rundvlees, zoals bijvoorbeeld een gebakken entrecôte of runderlappen, hebben een rode wijn nodig met ietwat meer tannine. Koude gerechten gaan dan weer beter samen met een lichtere rode wijn, maar soms past zelfs een kruidige rosé of moezelwijn mooi bij lichte rundvlees gerechten.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Cabernet Franc is zo'n onderschatte druif! Ze levert nochtans erg elegante wijnen op, zoals dit pareltje van Mérieau. Frisse framboosjes en rijpe bosaardbeitjes vergezeld van bramen en potloodslijpsel doen je al goesting krijgen in die eerste slok. En die stelt niet teleur! Veel nuance met klein rood fruit, frisse zuren en verfijnde tannines die de wijn een mooie toekomst schenken. Meer informatie >
    Prijs € 15,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 13,95
  2. Een prachtige Rioja Reserva met verleidelijke aroma's van rijpe bessen, kruiden en vanille. De smaak is complex, met zijdezachte tannines en een perfecte balans tussen fruitige en kruidige tonen. Een lange en elegante afdronk met hints van eikenhout. Deze wijn is ideaal bij gegrild vlees en gerijpte kazen. Een uitstekende keuze voor liefhebbers van klassieke Rioja-wijnen. Meer informatie >
    Prijs € 20,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 18,95
    Binnenkort opnieuw beschikbaar
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©