Verfijn je keuze

Smooth red - Onze wijnen - Biologisch - Rundsvlees

Met rundvlees kan je veel wijnen combineren. Het antwoord op de vraag “Hoe maak je het vlees klaar?” geeft de doorslag tot de juiste keuze in wine pairing. Warme gerechten met rundvlees, zoals bijvoorbeeld een gebakken entrecôte of runderlappen, hebben een rode wijn nodig met ietwat meer tannine. Koude gerechten gaan dan weer beter samen met een lichtere rode wijn, maar soms past zelfs een kruidige rosé of moezelwijn mooi bij lichte rundvlees gerechten.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Stefan Meyer belicht hier de bodemkenmerken van zijn wijngaarden en hun impact op de smaak. Met zijn mooie paarsrode kleur biedt hij in de neus een boeket van donkere bessen, zwarte bessen, bosbessen en witte peper. Op de tong verrast hij met levendige kruidigheid, verfijnd fruit en zijdezachte tannines. Puur drinkplezier uit de prachtige Pfalz! Meer informatie >
    Prijs € 15,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 13,95
  2. Frisse aalbessen, rijpe kersen en bosaardbeitjes. Het is meeten duidelijk: dit is een erg verleidelijk ongecompliceerd glas rood. Denk zomer, denk BBQ, denk frivool. Ook in de mond vooral fris rood fruit en kruidigheid, niet erg veel structuur en milde zuren. Easy en toegankelijk. Zijdezachte tannines maken van deze easyrider een doordrinker. Meer informatie >
    Prijs € 17,95 Member prijs Bespaar € 1,00 € 16,95
  3. Een blend van 50% Mondeuse en 50% Merlot waar de eerste voor de elegante florale aroma's en fraicheur zorgt en de tweede voor de body en structuur. Aroma's van violetjes, frambozen, kersen en cassis. De houtopvoeding gaf wat extra rondeur aan de wijn maar verwacht hier zeker geen geijkte smaken. Je krijgt hier rijk fruit en een soepele structuur met stevige body maar zonder aan elegantie te verliezen. Meer informatie >
    Prijs € 24,95 Member prijs Bespaar € 3,00 € 21,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©