Deze cuvée werd speciaal voor Vinetiq gemaakt. Het is een echte orange wine die door het contact met de schil textuur en ziltigheid krijgt. In de neus vinden we rijpe appel en pompelmoes. In de mond wat tannines met een hint van groene thee van de schilmaceratie. Hij werd niet gefilterd, noch geklaard en kan wat troebel zijn. Voor wie houdt van wat avontuur en wijnen met een hoek af. Meer informatie >
Kijk, dit kom je niet veel tegen. Een rosé die qua profiel meer neigt naar een rode wijn met kracht en densiteit als leidraad. In de neus vind je hibiscus, kaneel, kruidnagel, rijpe rode appel en framboos. Textuur komt van de lagering op hout en beton. Ze is mondvullend en zeer gewichtig. Dit glas kan ouderen én je kan het combineren met typische rode wijn gerechten. Worth a try! Meer informatie >
Hier combineert Daniel Ramos het fruit van de Arena (zand) met de Pizarra (leisteen). Verwacht je niet aan een klassieke Garnacha maar een natuurlijk(wijn) pareltje. In de neus word je verwend met de kruidigheid van rosemarijn, thijm en oregano. Op het pallet proef je dat Daniel de natuur zijn gang heeft laten gaan, wat resulteert in een waar spel van zuren en tannines die door je mond razen op topsnelheid. Meer informatie >
Een rijpe neus vol rijp klein rood fruit en witte peper, hetgeen zin geeft in een slok. Deze cuvee die gemaakt werd van oude wijnstokken in het hooggebergte rond Madrid, proeft naar rijpe aardbeien, pruimpjes en witte peper. Zachte tannines en vriendelijke zuren, maken deze Aragon Fino erg toegankelijk. De oudere stokken geven de wijn extra diepte en intensiteit. Een boeiend glas. Meer informatie >
Dit is de instapcuvée van Daniel Ramos, een Australische Spanjaard die verliefd werd op de oude Garnacha wijngaarden in de hoogvlaktes rond Madrid. Garnacha heeft warmte nodig maar de hoogte zorgt voor verkoelende nachten waardoor de druiven mooi rijp worden. In de neus vinden we rijpe aardbeien, pruimen en wat kruidige toetsen. De mond is vlezig en vol met mooi gestructureerde tannines. Grillen en Garnacha! Meer informatie >
Daniel Ramos is een meester in Garnacha, in al zijn facetten. Hier zorgt de hoogte en de graniet voor heerlijk krokant fruit. In de neus vinden we rijp, knapperig rood fruit, florale aroma's en wat ceder. De textuur is strak en zit vol spanning. Densiteit, energie, speelsheid en lengte. Een unieke combi die menig Garnacha liefhebber zal doen watertanden. Meer informatie >
Daniel Ramos is een meester in Garnacha, in al zijn facetten. Hier zorgt de hoogte en de graniet voor heerlijk krokant fruit. In de neus vinden we rijp, knapperig rood fruit, florale aroma's en wat ceder. De textuur is strak en zit vol spanning. Densiteit, energie, speelsheid en lengte. Een unieke combi die menig Garnacha liefhebber zal doen watertanden. Meer informatie >
Kijk, dit kom je niet veel tegen. Een rosé die qua profiel meer neigt naar een rode wijn met kracht en densiteit als leidraad. In de neus vind je hibiscus, kaneel, kruidnagel, rijpe rode appel en framboos. Textuur komt van de lagering op hout en beton. Ze is mondvullend en zeer gewichtig. Dit glas kan ouderen én je kan het combineren met typische rode wijn gerechten. Worth a try! Meer informatie >
Daniel Ramos is een meester in Garnacha, in al zijn facetten. Dit is één van zijn toppers met slechts enkele honderden flessen productie. Deze impressie van 100 jaar oude Garnacha combineert diepte en densiteit met een heerlijke textuur en lengte. Een neus om je in te verliezen en een pallet om winterse dagen vol te maken. Voor liefhebbers van unieke wijnen. Meer informatie >
Daniel Ramos is een meester in Garnacha, in al zijn facetten. Dit is één van zijn toppers met slechts enkele honderden flessen productie. Deze impressie van 100 jaar oude Garnacha combineert diepte en densiteit met een heerlijke textuur en lengte. Een neus om je in te verliezen en een pallet om winterse dagen vol te maken. Voor liefhebbers van unieke wijnen. Meer informatie >