Verfijn je keuze

Onze wijnen - Harde en gerijpte kazen

Om niet in de val te lopen bij het kiezen van een wijn bij kaas zijn er twee regels die je na kunt gaan: Hoe harder de kaas, hoe meer tannine de wijn mag hebben. Hoe romiger de kaas, des te meer zuurgraad mag er in de wijn terugkomen. In het geval van rijpe, harde kazen zijn vooral rode of zoete wijnen een goede match. De rode wijn mag zelfs wat power hebben. Ga je liever voor een zoete wijn? Dan mag de wijn echt wel suikers hebben, die balanceren de rijpe smaak van de kaas zeer goed.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. Kijk, dit kom je niet veel tegen. Een rosé die qua profiel meer neigt naar een rode wijn met kracht en densiteit als leidraad. In de neus vind je hibiscus, kaneel, kruidnagel, rijpe rode appel en framboos. Textuur komt van de lagering op hout en beton. Ze is mondvullend en zeer gewichtig. Dit glas kan ouderen én je kan het combineren met typische rode wijn gerechten. Worth a try! Meer informatie >
    Prijs € 16,95 Member prijs Bespaar € 4,00 € 12,95
    Niet meer in voorraad
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©