Verfijn je keuze

Spicy

Pittige gerechten vragen om wijnen die een licht zoetje hebben. Niet te veel, maar enkel een heel klein randje. Bij het combineren van wijn met spicy food zijn er twee dingen die je moet vermijden: hoge zuren in de wijn en een alcoholpercentage hoger dan 13,5%. Lichtzoete wijnen verfrissen net het mondgevoel. Riesling is een voorbeeld van een druivenras die zoetheid gradaties kent. Maar in cool climate gebieden groeien nog veel meer druiven die goed zijn in combinatie met spicy gerechten.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. new
    Met een groen getint goud trekt deze wijn onmiddellijk de aandacht. De neus is een minerale ontdekkingstocht, met aroma’s van citroen, geroosterd graan, gember en delicate witte bloemen. In de mond biedt de wijn een vlezig en droge sensatie, met geconcentreerde citrus- en boomgaardfruchten, aangevuld met complexe tonen van dragon en honing. Het resultaat is een elegante balans tussen rijkdom en levendigheid. Meer informatie >
    Prijs € 21,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 19,95
    Binnenkort opnieuw beschikbaar
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©