Verfijn je keuze

Tintilla - Rundsvlees

Met rundvlees kan je veel wijnen combineren. Het antwoord op de vraag “Hoe maak je het vlees klaar?” geeft de doorslag tot de juiste keuze in wine pairing. Warme gerechten met rundvlees, zoals bijvoorbeeld een gebakken entrecôte of runderlappen, hebben een rode wijn nodig met ietwat meer tannine. Koude gerechten gaan dan weer beter samen met een lichtere rode wijn, maar soms past zelfs een kruidige rosé of moezelwijn mooi bij lichte rundvlees gerechten.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. new
    Deze wijn schittert met een diepe, donkere kleur en een sappig karakter. De frisse zuren brengen levendigheid, met verleidelijke tonen van framboos en kers die de smaakpapillen prikkelen. Kruidige hints van rozemarijn en salie voegen een interessante laag toe, terwijl een stenige mineraliteit en een vleugje rooibos de complexiteit versterken. Meer informatie >
    Prijs € 29,95 Member prijs Bespaar € 1,00 € 28,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©