Verfijn je keuze

White - Biologisch - Kalfsvlees

Karakter is één van de belangrijkste dingen waarop je moet letten tijdens het combineren van wijn en kalfsvlees. De lekkerste combinatie krijg je als dit overeenkomt met elkaar. Met kalfsvlees kun je veel kanten op qua bereiding. Denk maar aan een vitello tonnato, wat een licht karakter heeft, en een frisse witte wijn goed bij past. Een stoofgerecht is stevig en vraagt om een fijne rode wijn. Bij kalfsvlees kun je dan ook wit, rosé of rode wijn serveren, zolang het karakter maar overeenkomt.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Domaine Julien Braud Chardonnay 2022 Frankrijk|Loire|Muscadet Sèvre et Maine
    Deze Chardonnay combineert de rijke en expressieve kenmerken van Chardonnay met de frisheid en mineraliteit die deze specifieke terroir te bieden heeft. De smaak wordt gedomineerd door sappige appels en peren, vergezeld van een lichte citrustoets. Medium body met een zijdezachte textuur die de mond streelt. Kortom, een uitstekende keuze voor liefhebbers van Chardonnay met een Franse twist. Proost! Meer informatie >
    Prijs € 12,95 Member prijs Bespaar € 3,00 € 9,95
  2. De neus verrast met een lichte rokerigheid en een hint van popcorn. Het fruit houdt zich nog wat op de achtergrond, maar je pikt een frisse toets van citroenzeste en wilde kruiden op. In de mond pakt hij lekker vast: sappig fruit, een speelse zuurgraad, en een volle, romige textuur. Kruidig met een funky edge. Lange, aanhoudende afdronk en zeker nog wat rijpingspotentieel. Meer informatie >
    Prijs € 36,00 Member prijs Bespaar € 3,00 € 33,00
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©