Verfijn je keuze
White - Crisp white - Onze wijnen - Auxerrois - Gegrilde vis
De vuistregel dat bij vis alleen maar witte wijn hoort, gooien we overboord bij gegrilde vissen. Gegrilde vissen kunnen fantastisch gecombineerd worden met soepele rode wijnen zonder te veel tannine, zoals een Gamay. Toch liever een witte wijn? Kies dan voor een volle witte of een rijke stijl rosé. Wil je het echt spannend maken, ga voor orange wine! De ietwat bittere afdronk kan een extra boost geven aan de grill smaak.
- members onlyWijndomein Valke Vleug Pinot Auxerrois-Chardonnay 2022 België|Scheldeland
Deze blend van Auxerrois en Chardonnay werd gevinifieerd met drinkplezier in het achterhoofd. In de neus vinden we agrum, citrus, wit steenfruit en lentebloesems. De mond bulkt van fraicheur en levendigheid. Die energie zit ook in de afdronk die lang, sappig en fruitig is.
Meer informatie >Prijs € 17,95 Member prijs € 17,95