Verfijn je keuze

Crisp white - Oosterse keuken

Drie weken lang mochten we gasten verwelkomen op ons Wijndomein Valke Vleug om te genieten van de kunsten van Kobe Desramaults.

Ontdek hieronder de perfect pairende wijnen uit ons cool climate Vinetiq assortiment.


Oosters eten staat gelijk aan vele uitgesproken kruiden. Hierbij laat je zware wijnen best links liggen. Zo lang het gerecht niet te pittig is, zijn witte wijnen met hogere zuren over het algemeen de beste combi’s. Ook wijnen met een aromatisch karakter kunnen de aanwezige kruidigheid zeker de baas.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Markus Altenburger experimenteert graag maar hij focust altijd op pure, correcte wijnen. Deze cuvée vinifieert hij natuurlijk in betonnen eieren. De Neuburger heeft een licht gouden kleur en een neus met vers knapperig fruit en rokerige mineraliteit. Het mondgevoel is elegant en zit vol spanning ondersteund door structuur en textuur. Voor de explorator. Meer informatie >
    Prijs € 21,95 Member prijs Bespaar € 3,00 € 18,95
  2. Deze in 1962 op stijle helling aangeplante wijngaard geeft jaar op jaar krachtig en geconcentreerd fruit. Een stijvolle Silvaner die nogmaals toont dat de druif onterecht uit de mode is geraakt. Naast wat opgelegde citroen is de wijn kruidig en zelfs wat rokerig in de neus. In de mond nemen de geconcentreerde fruitaroma's het voortouw en leiden de opmerkelijke zuren naar een spetterende en eindeloze finale. Meer informatie >
    Prijs € 37,95 Member prijs Bespaar € 4,00 € 33,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©