Verfijn je keuze

Oosterse keuken

Oosters eten staat gelijk aan vele uitgesproken kruiden. Hierbij laat je zware wijnen best links liggen. Zo lang het gerecht niet te pittig is, zijn witte wijnen met hogere zuren over het algemeen de beste combi’s. Ook wijnen met een aromatisch karakter kunnen de aanwezige kruidigheid zeker de baas.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. sabato
    Le Pianelle 'al Posto dei Fiori' 2019 Italië|Alto Piemonte|Bramaterra
    Dit is niet zomaar een rosé. Deze wijn is gemaakt van voornamelijk Nebbiolo, dé verfijndste druif uit de Piemonte! Ruik witte peper, krijt, bosaardbeitjes, framboos. Proef een explosie van rijpe bosaardbeitjes en verse kruiden. Een evenwichtige food wine met een perfect evenwicht tussen fruit, verkwikkende zuurtjes en een lange afdronk waar fruit, mineraliteit en kruidigheid elkaar afwisselen. Meer informatie >
    Prijs € 16,95 Member prijs Bespaar € 3,00 € 13,95
    Niet meer in voorraad
  2. Een Limited edition binnen het assortiment van Cleuren Cuvées. Eveneens gekenmerkt door de Methode Traditionelle en rijping in de mergelgrotten van Kanne. De naam Couleur Locale, verwijst naar het lokale karakter van de hoogstam-appels die bovendien voor een complexe en fris zure aanzet zorgen die blijft nazinderen in de afdronk. Meer informatie >
    Prijs € 19,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 17,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©