Met de zomer in aantocht is het weer tijd voor Muscadet, oesters en schaaldieren. Deze Préface van Julien Braud is een schoolvoorbeeld van een lente- en zomerwijn met veel fraîcheur, zesty plezier en zilte textuur. Alsof een zachte zeebries je pallet verfrist. Geniet complexloos van deze strakke, minerale doordrinker van Melon de Bourgogne. Meer informatie >
Een vlot drinkende Blanc de Noir met een neus vol wit steenfruit en fijne kruiden. Na wat walsen begint het minerale karakter van de Ahr bodems wat duidelijker te worden. Dit is een ideale aperitiefwijn met milde zuren en een zijdezacht mondgevoel die ook moeiteloos bij wat lichte visgerechten en schaaldieren kan geserveerd worden. Een kleine wijn van een groots domein. Meer informatie >
Dit is niet zomaar een rosé. Deze wijn is gemaakt van voornamelijk Nebbiolo, dé verfijndste druif uit de Piemonte! Ruik witte peper, krijt, bosaardbeitjes, framboos. Proef een explosie van rijpe bosaardbeitjes en verse kruiden. Een evenwichtige food wine met een perfect evenwicht tussen fruit, verkwikkende zuurtjes en een lange afdronk waar fruit, mineraliteit en kruidigheid elkaar afwisselen. Meer informatie >
Een Limited edition binnen het assortiment van Cleuren Cuvées. Eveneens gekenmerkt door de Methode Traditionelle en rijping in de mergelgrotten van Kanne. De naam Couleur Locale, verwijst naar het lokale karakter van de hoogstam-appels die bovendien voor een complexe en fris zure aanzet zorgen die blijft nazinderen in de afdronk. Meer informatie >
Een halfdroge wijn naar de hand van meester Jacky Blot. Uiterst gastronomisch en aromatisch zeer rijk. Honing, citrus, boomgaardfruit en zelfs wat truffel stuiven uit het glas. De elegante precisie waarmee deze wijn blanceerd tussen zoet en zuur, fruitig en mineraal is werklijk indrukwekkend. Wie geduld heeft wordt beloond want enkele jaren rijping in de fles brengt dit geheel pas echt naar wereldniveau. Meer informatie >